Szolgáltatások >

Feliratozás

Egyedi póló logóval, szöveggel vagy képpel, saját fotóval ellátott kirakós játék, egérpad, öngyújtó, falióra, korsó, bögre, maci és sok más termék szerepel kínálatunkban.
Hőtranszferes eljárással az ajándéktárgyak anyagába égetjük a fotót, logót, szöveget, így lesz tartós és szép az eredmény. Persze mi szépet nyomni akkor tudunk igazán, ha jó az eredeti kép. Ezért Ön ha teheti, minél nagyobb felbontású, jó minőségű digitális fotót hozzon. Ha internetről tölti le a képet, keresse a legnagyobb felbontást.
Anyaga eljuthat hozzánk személyesen, bármely adathordozón (CD, DVD, PenDrive, fényképezőgép + kábel), távolról e-mailben vagy az ingyenesen használható toldacuccot portál segítségével.

feliratozás Milyen legyen a reklámfeliratunk: figyelemfelkeltő, de mégis elegáns és, persze az ára se legyen borsos. Ne vívódjon, keressen fel minket, és mi megoldjuk problémáit.
A reklámajándék az egyetlen reklámozási módszer, amely - ha jól használják - valódi örömöt okoz, és abban is egyetlen, hogy a rövid és hosszú távú reklámértéken túl hasznos, kézzelfogható anyagi értéket is ad.
Kínálatunk a reklámcélú ajándékozás teljes skáláját átöleli az olcsó szóró ajándékoktól kezdve a nagy értékű, exkluzív ajándéktárgyakig.
Ezen ajándéktárgyak feliratozását is végezzük az Ön elképzelése alapján.