Szolgáltatások >
Gravírozás

Gravírozás

A gravírozás által készült ajándékok megfelelők lehetnek születésnapi, névnapi, esküvői alkalmakra, vagy akár ballagási ajándékként. Üzleti és céges ajándékok számára is kiváló ötlet a gravírozó eljárással készült meglepetések. Lézergravírozással valamint mechanikus gravírozással teljesen egyedi ajándék adható szeretteinknek legyen akár toll, arany/ezüst ékszer, pohár, boros üveg, trófea vagy serleg.

Névtábla, cégtábla, csengő címke, információs táblarendszerek

Cégét, intézményét, szervezetét a törvény kötelezi székhelyén névtáblájának kihelyezésére. Ezen túlmenően azonban a szakszerűen megtervezett és elkészített cégtábla nemcsak informálja az utca emberét ottlétéről, hanem be is csalogatja őket Önhöz.
Az egységes kép kialakítása érdekében még a legkisebb névtábla is tartalmazza vállalkozásának nevét, címét, logóját, tükrözze arculatát.
gravírozás A nagyobb táblák informálhatnak fő tevékenységi köréről, vagy a problémáról, melyben vállalkozása segítséget nyújt.
Méretben jó, ha a névtábla alkalmazkodik a környezet sajátosságaihoz, színvilágában azonban kitűnhet onnan, ha a cél a figyelemfelkeltés.
Irodaházaknál, rendelőknél, iskolák, lakóparkok, szállodák, kórházak eligazításra szolgáló információs táblarendszereivel is foglalkozunk, melyek könnyen kezelhetőek, sínes rendszerüknél fogva a feliratok gyorsan változtathatóak, cserélhetőek, fúrás, faragás nélkül.
A mindennapokban is célszerű ha a csengőn, postaládán, ajtón egyedi táblával jelezzük nevünket, az elkallódó levelek talán elkerülhetők és a rokonok is könnyebben megtalálnak. Persze csak ha ezt mi is szeretnénk.