Szolgáltatások >
Gyorsnyomda

Nyomtatás, másolás

Iratait, dokumentumait, képeit A/3-as méretig fekete-fehérben vagy színesben tudjuk nyomtatni illetve fénymásolni.
Papír kínálatunk igen széles, a hétköznapi 80g-os fénymásoló papírtól az egyedi és sokszínű kreatív akár 300 gr-os kartonokig.

Szórólapok

A szórólap hatékony reklámozási módszer lehet. Kis mérete, könnyű áttekinthetősége, közvetlen ajánlata a megfelelő célcsoporthoz eljuttatva kiváló marketing eszköz. Az utca embere gyakran csak egy pillantást vet rá, ezért a lehető legrövidebben kell megfogalmazni az üzenetet, az ajánlat előnyeit, valamint az elérhetőséget. Megjelenésében célszerű a cég arculatához illeszkednie.
Tetszőleges színben és méretben elkészítjük, hagyományos vagy figyelemfelkeltő színes alapokkal, akár többször hajtott kivitelben.
A tervezési folyamatban javaslatait szívesen fogadjuk és ötleteit formába öntjük.
Ne feledje! Nagyobb mennyiség, olcsóbb darabár!

Névjegy

A névjegykártya elengedhetetlen része kapcsolatai építésének. A tetszetős névjegykártya nemcsak emlékeztető funkciót tölthet be, hanem kifejezheti mindazt, amit a tulajdonosa el szeretne mondani magáról.
A funkcióját jól betöltő névjegykártya megalkotásához az Ön elképzeléseire és a mi tapasztalatunkra egyaránt szükség van. Hogy kártyája maradandó nyomot hagyjon, a szokványos látványon kívül egyedi megjelenésre van szükség. Ennek eléréséhez a névjegykártya-készítés írott és íratlan szabályait alkalmazzuk.

Öntapadó címkék, matricák

A figyelemfelkeltő, jelzésértékű matricák, etikettek bármilyen környezethez, alkalomhoz illeszthetők. Használhatók információforrásként, figyelmeztetésként, reklámhordozóként, vagy akár vonalkódként is.
Egy egyedi bor- vagy pálinka címke ötletes ajándék is lehet.

Meghívók, üdvözlő- és ültető kártyák, borítékok, nyomott szalvéták

A nagyobb rendezvények előkészítésének és a sok vendég helyének kényelmes biztosítása érdekében érdemes egy szép meghívóval kedveskedni és ültető kártyákkal jelezni minden meghívott helyét. A meghívó nemcsak kellemes benyomást kölcsönöz, hanem megkönnyíti a rendezvény megkezdését, az ültető kártya pedig a szervezőknek nyújt segítséget.
A meghívóknak és az ültető kártyáknak harmonizálniuk kell nemcsak egymással, hanem az esemény arculatával, stílusával. Tetszőleges méretben készülhet persze figyelembe véve a könnyű kezelhetőséget. A papír alap lehet hagyományos, de mutatósak a színes karton meghívók is, melyet hajtott, vagy többszörösen hajtott kivitelben is elkészítünk. Igény szerint kiegészülhet pausszal is, mely légiessé teszi a kártyákat.
Különleges alkalomra pl. házassági évfordulóra, esküvőre egyedi megoldás lehet az alkalomhoz illően feliratozott, nyomott szalvéta.

Oklevelek

Versenyek, tanfolyamok résztvevőinek és a helyezettek elismerésére egyedi oklevelet készítünk. Kitöltött vagy akár kitöltendő formában.
Az oklevél mérete tetszőleges lehet, a papírválaszték a hagyományostól a színes kartonig terjed.